Bianca este o icoană cu un trup de amazoană

Rubricuța sexy de săptămâna aceasta îi este dedicată unei domnișoare de o frumusețe, un farmec și o eleganță aparte. Fără să arate multă piele, fără să fie vulgară, Bianca Iordache a reușit să fure câte o bucățică din inimile noastre. Are acel „je ne sais quoi” inefabil. Toată lumea ne știe de romantici incurabili, dar suntem rușinoși când trebuie să ne exprimăm sentimentele. Ei bine, acele vremuri au luat sfârșit! Suflețelele noastre sensibile au cedat și vrem să știe toată lumea că am căzut în capcana dragostei. Se spune că nu există dragoste la prima vedere. Este o minciună gogonată! Dacă nu există cum se face că Orlando, colegul nostru, plânge ca o fetiță de când a văzut pozele Biancăi și că Cerasel, un alt coleg, deja a găsit grădiniță pentru copiii lui cu superba ieșeancă?

În timp ce scriam acțiunea de divorț îi căutam un defect nimfei de 26 de ani. Și am găsit! Îi place Acces Direct. Nu-i bai, pot trece peste asta.

Ce nu știe ea este că noi suntem făcuți unul pentru celălalt. Ea zice că îi plac flăcăii mai sportivi, da’ și eu mai alerg până la mașină când mă duc sa-mi cumpăr țigări și bere de la magazinul de la colț, deci mă încadrez. Yay!

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here