Bebelușul femeii care a sărit de la etaj din flăcări a decedat la spital

Bebelușul de 4 luni, aruncat de mamă în încercarea de a-l salva din incendiul de ieri, a pierdut lupta pentru viață.

Știrea initiala

Tragedia a avut loc în timpul după-amiezii, când un incendiu a izbucnit în apartamentul în care locuia familia. Mama, în vârstă de 30 de ani și fost medic rezident la Spitalul Sfântul Spiridon, a recurs la gestul extrem de a-și arunca copilul de la înălțime, înainte de a se arunca și ea.

Bebelușul a fost transportat de urgență la Spitalul de Copii Iași, unde medicii au depus eforturi susținute pentru a-i salva viața. Cu toate acestea, micuțul a suferit o serie de leziuni grave, inclusiv un traumatism cranio-cerebral sever și o contuzie toraco-abdominală. În ciuda intervenției medicale prompte, copilul a pierit în cursul nopții.

Mama, care a supraviețuit incidentului, a fost la rândul ei grav rănită, suferind de arsuri și fracturi după impactul cu solul. Femeia a ajuns la Spitalul Sf.Spiridon din Iași.

În prezent, cauza exactă a incendiului rămâne necunoscută, iar investigațiile sunt în desfășurare. Vecinii au adus în atenția autorităților posibilele conflicte domestice dintre părinți și au subliniat faptul că tatăl copilului era la locul de muncă în momentul izbucnirii incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here