Beatman contra Supărman, sau ” Cum l-a luat de guler Movilă pe Popa „

Dacă aleșii poporului doar se stuchesc verbal cînd sînt pe asfalt, apăi cînd ajung pe după dealuri o iau cu totul pe arătură, de zici că s-a umflat orzul în ei.După cum povestesc unii, prezenți la locul faptei ( plus presa bîrfitoare ), cam așa s-a întîmplat recent, cu ocazia unei festivități dintr-o comună ieșeană.

Aflat pe scenă, șeful pesedist al CJ Iași, Maricel Popa, l-a tot înțepat verbal pe deputatul PMP-ist Petru Movilă, aflat printre spectatori. Așa că, atunci cînd pesedistul a coborît de pe scenă, bronetul băsist s-a izbit imediat în inamicul politic, de credeai că-l ia pe sus, cu tot cu fulgi, barbă și costum de firmă . Cum și pesedistul s-a încordat fizic, ca răspuns la atacul opozantului, a fost nevoie, zice-se, de intervenția șoferilor din dotare, pentru ca gulerele și fizionomiile celor doi să scape nevătămate.

Știind că Movilă e absolvent și repetent de Mecanică Agricolă, mare lucru că n-a sărit la Popa cu vreo cheie din trusa de scule de la tractor. Ori că n-a rupt schimbătorul de viteze de la combină, ca să-l altoiască pe șeful pesedist.

Cu asemenea apucături golănesti, scandalagiul băsist de Țibănești ar trebui să poarte, pe spatele sacoului și pe piept, pancarte cu un avertisment clar : ” Atenție, politician violent ! „.

Pentru creierul de gabarit mic nu trebuie avertisment, că lumea s-a lămurit deja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here