Atac furibund al lui Dan Voiculescu la PNL: „Liberalii încearcă să se împrietenească cu Traian Băsescu, cu PDL, cu alte forțe politice”

Dan Voiculescu atacă dur PNL. Fondatorul Partidului Conservator susţine că liberalii s-au apropiat prea mult de preşedintele Traian Băsescu. Dan Voiculescu mai spune că PNL a avut o atitudine jignitoare şi la adresa PSD. Cu toate acestea, el a militat pentru menţinerea USL.

 

„PNL ne-a jignt și pe noi de câteva ori, continuă să aibă atitudini imorale vizavi de PSD, încearcă să se împrietenească cu Traian Băsescu, cu PDL, cu alte forțe politice, dintr-un singur motiv: dorește și el, ca orice partid, să aibă rezultate maxime la alegeri”, a declarat, Dan Voiculescu, care participă, sâmbătă, la Consiliul Național al Partidului Conservator.

 

Dan Voiculescu a declarat, pe de altă parte, că „nu e voie” ca USL să aibă doi candidați la prezidențiale. „Dacă celelalte partide din USL vor decide că vor avea fiecare un candidat, eu vă garantez că vor fi trei candidaţi. Dacă protocolul USL nu se respectă, au fost deja situații în care nu s-a respectat, noi vom fi obligați să candidăm cu reprezentantul nostru. Va fi un candidat redutabil, căruia nu i se poate reproșa nimic. Nici că a fost securist, nici că a fost condamnat”, a mai spus Dan Voiculescu.

 

(Sursa: digi24.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here