Asistenta blondă, cea mai tare bombă

Frumoasa de săptămâna aceasta își zice Patriss Maria, este din Piatra Neamț dar locuiește în Iași. Maria a urmat cursurile universității Mihail Kogălniceanu și ale școlii postliceale sanitare Grigore Ghica din Iași. A lucrat la Arcadia, iar în prezent este asistentă la Regina Maria. Cu așa asistentă să tot stai internat!

Înaltă, mereu zâmbitoare, cu trupușoru-i perfect și frumusețea-i naturală, Patriss frânge inimi în mediul virtual și nu numai. Cu miile se aruncă like-urile și comentariile de la fani pe pagina de Facebook a frumoasei asistente medicale.

Măriuca este foarte atentă cu admiratorii ei și îi ține mereu la curent cu activitățile ei cotidiene. Că este la sală, că papă sau bea ceva, că este la serviciu, „Marry cea cu vino-ncoa’ ” are mereu grijă să încarce câte o poză pe rețeaua de socializare.

Măriuța a urmat și niște cursuri de make-up, lucru care se vede.  În timpul liber, frumoasa blondină călătorește și merge-n club. Pozele decente și frumusețea ei naturală nu ne lasă să o încadrăm pe „Afrodita de la Iași” la categoria „pițipoance”. Una peste alta, nouă ne place Patriss!

Andrei VILICHE

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here