Așa operă de artă pune orașul pe hartă

Săptămâna aceasta ne-a lăsat mască o blondină cum rar ne e dat să vedem. Tatiana Bădărău, că așa se intitulează gingașa făptură, este absolventă a Liceului de Artă și Muzică “Gh. Tattarascu” din Focșani, specialitatea pictură, și a Facultății de Arte Plastice din cadrul Universității “George Enescu” din Iași.

Mulți dintre voi probabil o știți sau ați auzit de Tatiana de pe la TV, de pe vreun podium la vreo prezentare de modă sau de pe la vreo slujbă la biserică, pentru că este o persoană foarte credincioasă. Ce-i drept, nu e o prezență ce trece ușor neobservată, mai ales la Liturghie.

Bădărău este o adevărată artistă. Spune că este o persoană pasionată de orice presupune creație: arte vizuale, muzică, teatru, artă gastronomică. Între două tablouri, o melodie și o piesă de teatru, tanti Tatiana pune și două borcane de murături pentru iarnă. Apoi, țuști la domnu’ estetician care folosește bisturiul precum Bădărău pensula, adică spectaculos. A făcut dom’ doctor o lucrare…un bust…mai mare dragu’!

Recomandăm celor ce încearcă să o cucerească pe frumoasa blondină să o lase baltă și să se ducă-n altă parte pentru că este luată. Acum 10 ani sexy pictorița noastră l-a cunoscut pe Valentin, iar acum câțiva ani cei doi s-au căsătorit. “Acum 10 ani eram îndrăgostită de Vladimir Putin, apoi l-am cunoscut pe soțul meu, și mi-am dat seama ce înseamnă de fapt cuvântul dragoste” spune Tatiana Bădărău pe contul său de Facebook. Ce frumos!

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here