Arest pentru o tentativă de viol asupra unei octogenare

Un tânăr în călduri va avea timp să se… răcorească timp de 30 de zile în arestul poliţiei, după ce a încercat să comită o faptă absolut reprobabilă. Pe data de 7 martie, aflat sub inflenţa băuturilor alcoolice, Ghiorghi Benza a pătruns în locuinţa unei bătrâne în vârstă de 83 de ani, care locuia singură, şi a încercat să întreţină un raport sexual cu aceasta. Individul, mult mai puternic fizic, a fost la un pas să-şi ducă tentativa la bun sfârşit, dar pensionara, cu ultimele picături de energie a reuşit să scape, lovindu-l cu un lemn peste cap…

„Inculpatul nu a renunţat la hotărârea infracţională, supunând-o pe victimă la un act sexual anormal. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hîrlău a admis propunerea de arestare preventivă şi a dispus emiterea mandatului de arestare pe 30 de zile pe numele inculpatului Benza Ghiorghi”, a declarat procurorul Emilian Ionuț Brătuleanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău propuseseră instanţei luarea măsurii arestării preventive pentru 30 zile faţă de Ghiorghi Benza, pentru viol şi violare de domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here