Arbitru ieşean folosit pe post de SAC DE BOX de către suporterii echipei din Mirosloveşti. A oprit partida după ce a primit un pumn în faţă

Foto: Facebook

Un nou scandal în fotbalul din ligile inferioare după ce un arbitru a fost agresat de către un suporter. Incidentul s-a petrecut în partida dintre Biruinţa Mirosloveşti şi NG Topile, în etapa a 26-a din Liga a V a, Seria III Paşcani.

 

În minutul 33, echipa gazda atacă spre poarta celor din Topile. Când asistentul, Andrei Bocan, a ridicat steagul indicând poziţie de offside. În acel moment mai mulţi suporteri ai echipei gazdă au început să îl împingă pe asistent. Centralul partidei, Mădălin Raicu (foto), a intervenit pentru a-i calma pe suporterii agresivi, în acel moment dintr-o maşină roşie a coborât un alt suporter al gazdelor care l-a lovit cu pumnul pe central.

 

Imediat după primirea loviturei, Mădălin Raicu a oprit partida pe motiv că nu mai este în stare să continue. Conform celor declarate de arbitrul păşcănean reporterilor newspascani.com, în momentul în care un arbitru se află în pericol iar echipa gazdă nu a asigurat nici un fel de protecţie pentru acesta, poate să oprească partida.

 

”În minutul 33 la un atac al echipei Biruinţa Mirosloveşti, asistentul Andrei Bocan, a semnalizat o poziţie de offside.  Câţiva suporteri de la Mirosloveşti au început să protesteze şi au început să îl împingă. Eu m-am dus pe marginea terenului pentru a încerca să îi calmez, să nu mai pună presiune pe arbitru asistent. După care, dintr-o maşină roşie a ieşit un alt spectator care a venit şi m-a lovit cu pumnul în maxilar. Eu nu am mai putut să continui jocul pentru că am fost ameţit. Nouă ni s-a spus în situaţia în care nu avem asigurată protecţia la un meci şi suntem puşi în pericol, putem opri jocul”, a declarat arbitru, Mădălin Raicu

 

Preşedintele AJF Iaşi, Sorin Boca, a spus că a fost informat despre aceste incidente şi că marţi va primi foaia observatorului cu ceea ce s-a întâmplat la Mirosloveşti. Cel mai probabil echipa gazdă va pierde meiul la masa verde cu 3-0.

 

 

(Sursa: newspascani.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here