Aproape stabilit: Şoseaua Naţională, sens unic dinspre Podul de Piatră

Încă nu s-a luat decizia finală, dar e ca şi stabilit ca Şoseauna Naţională să devină sens unic dinspre Podul de Piatră spre Podu Roş, tot sens unic, dar invers, devenind strada paralelă pe care se află acum linia de tramvai nr. 5.

În altă ordine de idei, privind şantierele din Iaşi, lucrările la bulevardul Cantemir sunt aproape de finalizare. Artera de circulaţie a fost asfaltată, angajaţii constructorului Viarom lucrând în prezent la trotuare, unde, de asemenea, lucrările se apropie de sfârşit. Muncitorii s-au mutat deja pe Splai Bahlui mal drept, pe zona Podul de Piatră – Podu Roş, unde tot Viarom, alături de Conest, şi-a adjudecat contractul.

Un alt front de lucru este strada Cazărmilor din Păcurari, unde sunt executate lucrări în zona Pieţei Păcurari, urmând ca muncitorii să ajungă spre intersecţia cu strada Fagului. Întreaga arteră de peste 800 metri, care face legătura dintre Păcurari şi Copou, va fi asfaltată.

În această perioadă, se mai desfăşoară lucrări pe bd. Poitiers, bd. Primăverii, precum şi pe alte străzi din zona centrală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here