Andrew Tate s-a răzgândit. Avocatul lui: „A încetat să se mai gândească la faptul că România este atât de coruptă”

Andrew Tate, care s-a autoidentificat ca influencer online misogin și fost kickboxer, și care se află în prezent în arest la domiciliu, și-ar fi schimbat părerea despre România.

Avocatul lui Tate, Eugen Vidineac, a declarat pentru The New York Times că Tate „a încetat să se mai gândească la faptul că România este atât de coruptă”, după ce a fost arestat în această țară, scrie Business Insider.

Declarația avocatului său reprezintă o schimbare față de afirmațiile anterioare ale lui Tate cu privire la ilegalitatea din țara est-europeană.

Tate, care este cercetat sub suspiciunea de trafic de persoane împreună cu fratele său Tristan și cele două asociate ale lor, Georgiana Naghel și Luana Radu, s-a mutat în România în 2017. (Mai multe acuzații de agresiune sexuală la adresa sa au ieșit la iveală în timp ce locuia în Marea Britanie, pe care le-a negat).

El și fratele său au fost arestați în decembrie și sunt ținuți în arest la domiciliu în așteptarea procesului. Ei au negat acuzațiile.

După ce s-a mutat în România, Tate a meditat în mod constant pe internet despre presupusa sa libertate nou descoperită în România.

Nu sunt un violator nenorocit, dar îmi place ideea de a putea face ce vreau. Îmi place să fiu liber”, a spus Tate într-un videoclip, care a fost ulterior eliminat de pe canalul său de YouTube, a relatat anterior Insider.

Tate a mai spus odată că el crede că „corupția este mult mai accesibilă” în Europa de Est.

Aceasta nu este prima dată când avocatul său revine asupra propriilor declarații ale clientului său, Vidineac s-a distanțat anterior de declarațiile făcute de Tate, susținând că arestarea și ancheta sa au fost legate de o conspirație obscură, dar vagă, pentru a-l reduce la tăcere.

Am o profesie serioasă și nu l-am întrebat pe clientul meu despre această poveste Matrix, deoarece cred că este vorba despre ceva pe platformele media sau pe platformele de internet”, a declarat Vidineac pentru postul public de televiziune turc TRT World în ianuarie.

Un avocat român a declarat anterior lui Lindsay Dodgson de la Insider că declarațiile controversate ale lui Tate pe internet, împreună cu cele ale fratelui său și ale asociaților săi, ar putea face mult mai dificilă apărarea avocaților.

Problemele sunt ele însele”, a declarat avocatul Ștefan Loredan. „În principal, pentru că s-au autoincriminat prin conținutul social-media pe care l-au creat în ultimii doi-trei ani”.

Un reprezentant al lui Tate nu a răspuns imediat solicitării Insider de a comenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here