Andrei Versace a fost reținut de polițiști! Ce a făcut „regele” fițelor

Andrei Versace, unul dintre personajele emblematice ale scenei mondene din București, a ajuns în atenția autorităților după un incident neobișnuit și spectaculos, desfășurat într-un centru comercial din Capitală. Conform informațiilor furnizate de stiripesurse.ro, tânărul a fost reținut de polițiști după ce ar fi fost surprins dezbrăcat la bustul gol, aparent într-o stare de ebrietate, și ar fi stropit persoanele din jur cu o sticlă de apă.

Scenele uluitoare s-au petrecut în ieri dimineață, iar personalul centrului comercial a alertat imediat autoritățile, sunând la numărul de urgență 112. Agenții de poliție sosiți la fața locului l-au reținut pe Andrei Versace și l-au condus la Secția 2 de Poliție pentru audieri.

Andrei Versace, cunoscut și sub numele său real, Andrei Pârvan, este un personaj binecunoscut în lumea mondenă, fiind supranumit „Regele fițelor” datorită stilului său de viață extravagant și arogant. Este celebru pentru petrecerile fastuoase pe care le organizează și pentru relațiile tumultuoase pe care le-a avut cu diverse personalități din showbiz-ul autohton.

Tânărul, care își spune Versace datorită slăbiciunii sale pentru lux și haine scumpe, a făcut senzație în urmă cu câțiva ani atunci când a dezvăluit detalii despre apartamentul său de lux, în valoare de 600.000 de euro, situat în zona Dorobanți din București. De asemenea, este cunoscut pentru modul în care își etalează ultimele achiziții în materie de telefoane, ceasuri și mașini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here