Andreea Bostănică, imagini cu apartamentul său de lux din București

Andreea Bostănică, cunoscută drept „Regina TikTok-ului”, trăiește o viață de lux la doar 19 ani. Tânăra vedetă s-a mutat recent la București și a impresionat pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare prin imagini din apartamentul său de lux.

Andreea Bostănică a început să posteze pe rețelele de socializare de la o vârstă fragedă și a câștigat rapid popularitate. Frumusețea, îndrăzneala și ambiția sa au contribuit la obținerea unei vieți de lux. După ce a susținut examenul de Bacalaureat, Andreea le-a dezvăluit fanilor săi că deține trei apartamente în Chișinău, inclusiv un penthouse, și că se pregătea să se mute la București.

De curând, vedeta a făcut publice primele imagini cu apartamentul ei luxos situat în zona de nord a Bucureștiului. Imaginile arată că locuința încă nu este complet amenajată, suggerând că Andreea intenționează să o personalizeze în curând.

Într-o postare online, Andreea Bostănică a vorbit despre succesele sale și despre achizițiile sale, dezvăluind că, deși nu a obținut note maxime la Bacalaureat, nu a fost un obstacol pentru a-și achiziționa trei apartamente în Chișinău și unul în București. Ea a menționat și achiziționarea unei mașini în timp ce era încă elevă.

„Vă spun cu mâna pe inimă. Faptul că nu am luat 10 și 9 la BAC nu m-a încurcat absolut deloc să îmi procur recent trei apartamente în Chișinău, un penthouse pe lângă ele. M-am mutat în București și la fel. Zilele astea primesc actele pentru a-mi cumpăra primul apartament în cea mai bună zonă din București.

Nu mai vorbesc de mașina pe care mi-am luat-o. Eu când mi-am luat mașina nici măcar nu terminasem clasa a XII-a, ca să înțelegeți. Dar vouă baftă la învățat și la învățat pe de rost texte. Multă multă baftă”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here