Andreea a vrut la revistă și-a ajuns manichiuristă

Săptămâna aceasta o admirăm pe Andreea Pădure, o superbă ieșeancă în vârstă de 28 de ani. Andreea a studiat Psihologie și Științe ale Educației la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, după care a urmat niște cursuri de „beauty, cosmetic and personal care”, adică machieuză profesionistă, la Romeur Academy Beuty, în Milano. În prezent, superba Pădure este make-up artist la un salon de înfrumusețare din târg.

Înainte să fie expertă în frumusețe, sexy-Andreea avea alte aspirații. Pe când avea vreo 22 de ani, ea visa să ajungă pe coperta unei prestigiose reviste pentru adulți, respectiv FHM. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, gazela neavând suficente voturi. În schimb, Andreea a fost remarcată de un fotograf pasionat de nudul artistic, Cristi Iancu, care pe malul Mării Negre, a realizat un pictorial de-ți curge sânge din nas. Fotografiile au fost publicate pe bucatarescu.ro. Domnișoara Pădure se caracteriza atunci ca o „persoană sensibilă, dar totodată impunătoare, sociabilă, fără inhibiții și foarte ambițioasă, care a reușit să realizeze tot ceea ce și-a propus”.

“Urăsc minciuna, falsitatea și, nu în ultimul rând, oamenii care se cred superiori. Sunt pasionată de sport, modă, fashion, muzică și shopping. Susținută și încurajată de prietenul meu, am descoperit pasiunea pentru fotografia de artă, glamour, nud artistic. În viitorul apropiat, sunt dispusă să experimentez aproape orice în tot ceea ce ține de modelling, fashion și – de ce nu? – televiziune”, spunea atunci senzuala Pădure pentru bucatarescu.ro. Se pare că viața a avut alte planuri pentru dumneaei.

Andrei VILICHE

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here