Amplă operațiune anti-drog. „Mascații” au spart 82 de uși. Peste 150 de persoane vor fi duse la audieri

Procurorii DIICOT și polițiștii de la Crimă Organizată din 12 județe au descins miercuri dimineața la 82 de adrese în mai multe dosare de trafic de droguri și de stupefiante. Peste 150 de persoane vor fi conduse la audieri.

„Dosarele instrumentate de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciile Teritoriale Alba, Cluj și Galați și Biroul Teritorial Sibiu vizează comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii”, a transmis Poliția Română.

Perchezițiile sunt realizate împreună cu BCCO Alba-Iulia, BCCO Cluj-Napoca, BCCO Galați, BCCO Tg. Mureș, BCCO Oradea, BCCO Brașov, BCCO Timișoara, SCCO Sibiu, SCCO Satu-Mare, SCCO Harghita, SCCO Maramureș, SCCO Sălaj, SCCO Bistrița – Năsăud și SCCO Arad, la percheziții participând și efective din cadrul Jandarmeriei Române.

Acțiunea beneficiază de suportul Biroului Tehnic din cadrul DIICOT și Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here