Amnezie la concertul lui Taylor Swift. Mai mulți fani nu-și mai amintesc nimic din timpul show-ului

  • Mai mulți fani ai lui Taylor Swift susțin că suferă de ,,amnezie post-concert”.
  • Psihologii spun că emoțiile și timpul ar putea sta în spatele acestui fenomen.
  • Taylor Swift nu a comentat deloc incidentul.

La un moment dat, Taylor Swift avea o piesă în care unul dintre versuri spunea așa „Hold on to the memories, they will hold on to you” . Ei bine, pare că nu s-a aplicat și în cazul fanilor care au participat la unul dintre concertele ei recent. Mai mulți au acuzat că au avut amnezie și nu își explică ce s-a întâmplat cu ei, scrie BBC.

Artista nu a mai avut un turneu atât de grandios din 2018. Acum, a revenit pe scenă cu „Eras Tour” , un concep complex cât o întreagă experiență. Fanii au epuizat instant toate biletele și nu regretă nicio secundă că au plătit o avere pentru ele. În schimb, unii dintre ei regretă că nu își mai amintesc nimic din ceea ce s-a întâmplat la un concert recent.

Una dintre fanele lui Tay-Tay care a mers la concert a povestit experiența ei în online. Aceasta a recunoscut că nu își amintește nimic din cele întâmplate. Atunci când prietena ei i-a arătat un filmuleț cu ea, distrându-se pe melodiile artistei, tânăra nu și-a putut aminti nimic.

„Dacă nu m-ar fi filmat prietena mea să văd momentul, aș fi spus tuturor că asta nu s-a întâmplat. ”

Taylor Swift nu a comentat deloc incidentul

Totuși, se pare că este nu este singura care a avut amnezie după concertul lui Taylor Swift. O altă fană a povestit experiența ei după ce a participat la show-ul divei din Philadelphia. Nicole Booz a spus că a simțit cum spiritul ei i-a părăsit corpul pe întreaga durată a concertului.

„Nu îmi amintesc nimic din cele întâmplate. Noroc că am văzut extrasul de cont care-mi arăta că am plătit 765$ pe bilet. ”

Dr. Dean Burnett, specialist la Universitatea din Cardiff a explicat logic și științific tot ce s-a întâmplat cu fanii de la concertul lui Taylor Swift.

„Dacă ești la concertul cuiva pe care îl iubești, înconjurat de alte persoane extrem de încântate, asculți muzica față de care au stabilit anumite conexiuni emoționale, treci printr-un carusel de emoții. ”

Potrivit lui, atunci când fanii sunt entuziasmați și atât de absorbiți de un moment, ei pot avea impresia că ,,timpul a trecut brusc” și că nu au reușit să proceseze în mod corespunzător tot ceea ce tocmai au văzut, auzit și simțit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here