Alina, artista în chiloți, i-a înnebunit pe toți

Frumoasa de săptămâna aceasta se numește Alina Stoica, studentă la Cuza, o domnișoară foarte populară prin târg. Notorietatea de care se bucură se datorează faptului ca Alinuța a fost manager al unui club fițos din oraș, al cărui patron este cunoscut ca fiind un „devorator” de fete de primă clasă, și care, evident, nu ar angaja orice „hidoșenie”. În prezent, frumoasa Alina lucrează la Japan Tobacco International, dar în ciuda programului încărcat, aceasta reușește să-și fac timp pentru a frecventa cu sfințenie barurile și restaurantele cu ștaif din oraș. Tânăra se afișează cu milionari turci, patroni de restaurante și designeri celebri în crâșmele de prin Palas. Ne gândim că poate îi consiliază pe respectivii domni în probleme manageriale având în vedere CV-ul ei stufos.

Marea pasiune, pictura

Alinuș este o fătucă plină de calități și abilități. Pe lângă faptul că arată foarte bine și manageriază ceva de speriat, ieșeanca noastră e și o artistă cum rar ți-e dat să vezi. Tânăra postează poze din plin proces de creație. Îmbracată doar în chiloți, Alina pictează fără să privescă măcar la pânză, cu ochii țintiți spre tavan, ceva ce seamănă cu o femeie. O fi vreun stil din ăsta modernist, din care noi prostimea nu înțelegem mare lucru. Clar e că avem de a face cu un talent, încă nedescoperit, de care cu siguranță o sa mai auzim.

Cum talentul fierbe în Alinuș și trebuie neaparat să creeze, aceasta l-a schițat pe viitorul prieten. Se pare că sexy-artista nu are cine știe ce pretenții. El trebuie să aibă freză din asta cum se poartă acum, atletic, nu trebuie să fie dotat șie neapărat să aibă copite. Așa-i cu artiștii ăștia, sunt nițel mai ciudăței.

Chiar dacă Alina Van Gogh are mii de persoane care o urmăresc, ea zice că nu are nevoie de ei, că Iisus a avut doar 12 și se pare că ajuns binișor.

Andrei VILICHE

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here