Alianţa Dreapta Unită s-a lansat în Iaşi! Convenţia Românilor de Pretutindeni a reunit noul pol de dreapta din ţară- FOTO

A doua ediţie a Convenției românilor de pretutindeni se desfășoară în aceste zile la Iași, eveniment care marchează 165 de ani de la Mica Unire. În cadrul manifestării au fost discutate problemele de actualitate ale românilor stabiliți în alte state ale Uniunii Europene, din Republica Moldova, dar și din Statele Unite și Canada. De asemenea, liderii Partidului Mişcarea Populară, a Uniunii Salvaţi România şi Forţa Dreptei au demarat proiectul Alianţa Dreapta Unită, obiectiv comun pentru alegerile din 2024.

Principiile care au dus la Unirea Principatelor sunt valabile şi sunt necesare şi astăzi. Putem construi acel viitor în care fiecare român să se simtă respectat şi valorizat. Este la fel de necesar , ca şi acum 165 ani, să mergem pe drumulmdoernizării şi să avem curaj. Ceea ce s-a întâmplat în România n ultimii 9 ani, de la vârful statului, sub patronajul lui Klaus Iohannis a fost ratarea unei oportunităţi istorice. Iar 2024 este momentul în care să spunem stop şi să întoarcem pagina. La finalul lui 2024 vom oferi un nou GUvern care să se ocupe de România„, a spus Cătălin Drulă, liderul USR.

Vrem să îi asigurăm pe români că mesajul de unitate este unul pe care îl tratăm cu multă seriozitate. Avem o responsabilitate uriaşă faţă de românii care sunt ameninţaţi de Kremlin.Nu este zi în care Kremlinul să nu atace Republcia Moldova. Este esenţial să înţelegem şi relaţia cu cei 5 milioane de români care au plecat peste hotare. Ne dorim ca pe viitor să putem oferi o nouă perspectivă, o reconectare a României din interior cu cei din afară, să fim alături într-un proiect european„, a menţionat Eugen Tomac, preşedintele PMP.

România nu este condamnată la mediocritate, România nu este condamntă la subdezvoltare, România nu este condamnată să rămână sufocată de tentaculele carcatiţei pesedisto-penelistă. România are alternative. Se poate mai bine,mai cinstit, se poate ca România să se dezvolte. Foarte mulţi români caută aceste alternative. Am decis să ne unim forţele pentru a apăra democraţia, pentru a demola acest sistem clientelar al noii nomenclaturi„, a susţinut Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here