Alexandru Muraru ( PNL / Iohanis) , un reziduu moral-politic

despre mizeriile politice care ne dau lecții de morală și democrație

 

Frații gemeni Alexandru & Andrei Muraru sînt un model perfect de tînăr jeg politic PNL-ist. Jeg cu franjuri iohaniști. Și-au început cariera în curtea cu pechinezi și dobermani a baronului pușcăriaș, milionar & liberal Relu Fenechiu, fiind considerați atunci, la debutul lor politic, junii lătrăi întrelectuali & iacobini ai jupînului ieșean cu rădăcini hrebenciuco-băcăuane. Atît de lătrăi & pechinezi, încît geamănul Alexandru Muraru a devenit celebru după o cleioasă limbă dorsală, aplicată publicistic unui locotenent penal din subordinea ,, nașului ,, Fenechiu  – inculpatul & condamnatul Tudor Chiuariu, fost parlamentar liberal și ministru al presupusei justiții romîneze ( https://m.adevarul.ro/news/politica/o-infrangere-generatie-umilita-tudor-chiuariu-1_52ebb5fbc7b855ff56f6741b/index.html).

O limbă atît de grețoasă & ultra-jenantă, încît chiar și o trompetă jurnalisticoidă de teapa gazetei de perete ,, Adevărul ,, a fost nevoită să anunțe public faptul că renunță la colaborarea cu pechinezul fenechist Alexandru Muraru, recunoscând astfel că limba dorsală a actualului deputat liberal de Iași e un ,, inacceptabil derapaj ,,  :

Într-o țară mai decentă, un asemenea episod cleios ar fi impus o minimă pauză pentru dl tovarăș propagandist limberal Alexandru Muraru. Cel puțin din activitatea sa de limbist public de curte. De unde însă atîta obraz la o asemenea reptilă politică, pentru care linsul clanțelor și lătratul propagandistic pe maidan reprezintă principala cale de ascensiune …?

Așa că dl tovarăș propagandist penelist Alexandru Muraru și-a văzut harnic de treaba lui limbist-lătrătoare, la pachet cu frățiorul lui geamăn, ajungînd deputat pe listele PNL, reprezentant special al guvernului și șef al liberalilor ieșeni. În paralel, frățiorul geamăn Andrei a ajuns consilier prezidențial al dulapului bovin Joianis și ambasador romînez în SUA. Fiindcă limbismul dorsal și lătratul de curte sînt răsplătite cum se cuvine.

Ce mai contează că în Romînia, așa glodoasă cum e ea, există un principiu, cam constituțional pare-se, al separării puterilor în stat … Adică e bizar și cam ne-constituțional ca un deputat, Alexandru Muraru, membru al puterii legislative, să reprezinte guvernul, care e puterea executivă. Nu …? Ei, da’ dl tovarăș propagandist Alexandru Muraru e un lingău & lătrău din ăla bun, bio, deci regulile valabile pentru pesediștii ăia răi, de la ,, ciuma roșie ,, , nu-s deloc valabile și pentru un asemenea mic napoleon, ,, trei într-unu’  ” : și cu parlamentul, și cu guvernul, și cu limba-ntre fesele iohaniste, ca să le mențină calde, cît e plecat frățiorul geamăn cu ambasadoria prin America.

Recent, ca rect-prezentant al guvernului în chestiuni legate de Holocaust & co, limbistul propagandist Alexandru Muraru a emis o ritoasă poziție oficială vizavi de eminentul savant și grotescul anti-semit Nicolae Paulescu. În fine, semiți sînt și arabii ( femei și copii ) prigoniți de Israel în Palestina, dar lăsăm discuția asta pe altă dată. Deci dl tovarăș Alexandru Muraru, propagandist al PNL-ului iohanist, și-a recitat harnic poezia, protestînd cu sfîntă mînie liberală & guvernamentalâ, deși aceia care l-au evocat pe savantul Paulescu au delimitat clar eminenta lui activitate științifică de primitiva sa poziție anti-evreiască ( nu anti-semită, tovarăși analfabeți lexicalo-mentali, fiindcă nu doar evreii sînt semiți ).

Există însă, dincolo de zelul propagandistico-holocaustic al tovarășului liberal Alexandru Muraru, și un aspect mult mai dubios , mai grețos și mai toxic al activității acestui comisăraș politic de rit & rît neo-cvasi-paukerist. Fiindcă, deși e atît de ferm în cestiunea anti-evreiască, dl tovarăș deputat & șef liberal Alexandru Muraru nu are nici o problemă să susțină un abuzator de copii, un jeg uman, politic și profesional – consilierul județean penelist  Constantin Șerban. Ba chiar mai mult, dl tovarăș liberal-șef Alexandru Muraru n-are nici cea mai mică problemă morală atunci cînd se afișează public, în mod repetat, alături de acest gunoi liberal pe nume Constantin Șerban ( vezi foto ; C. Șerban e în ambele poze, publicate pe pagina de Facebook a PNL Iași, primul din dreapta).

Presa din Iaşi a scris, în mod repetat, cu probe, despre abuzurile dezgustătoare comise asupra unor copii mici de jegul pedagogic și liberal numit Constantin Șerban. Cu toată protecția politică de care a avut parte, ani la rînd, acest gunoi pseudo-pedagogic și abuzator, Inspectoratul Școlar Județean a fost  nevoit, în final, după seria de scandaluri publice, să-l sancționeze pe eternul consilier județean PD / PDL / PNL. Doar organizația județeană Iași a PNL n-a avut nici o apăsare, considerînd că un asemenea reziduu moral, psihologic și politic e demn de a reprezenta partidul în conducerea județului, deci și a presupusei  ,, capitale culturale ,, a Romîniei.

Iar tovarășul propagandist, politruc, cercetător doctor, profesor, deputat și șef al PNL Iași Alexandru Muraru e de aceeași părere : un abuzator de copii, adică jegul moral, psihologic, profesional și politic Constantin Șerban, e cel mai potrivit ca să reprezinte PNL în conducerea județului Iași.

Pauză de vomă și de aerisire.

După toate astea, cred că am destule motive să scuip ( verbal) pe onestitatea tovarășului deputat liberal, propagandist, politruc, iohanist, cîțist & co Alexandru Muraru. Inclusiv pe onestitatea lui în problema Holocaustului. Cînd tovarășul Muraru umblă la braț cu un abuzator de copii, pedepsit public, după scandaluri repetate, dovedind astfel că îl doare în dos de niște victime de șapte-opt ani, care trăiesc în același oraș cu el, cîte parale mai fac bulbucii și spumele acestui lătrău pe tema unor victime de acum cîteva decenii ?

E încă o dovadă că neo-tovarășii din categoria lui Alexandru Muraru sînt, dincolo de vopseaua politică, doar o versiune presupus democratică a politrucilor cu stea roșie în frunte, care călcau peste oameni, împroșcînd cu vorbe prefabricate și ură de clasă, ca să ajungă la putere și la avantaje ei nemeritate.

Așa că închei cu un mesaj simplu : tovarășe Sașa Muraru, mai du-te-n locu’ ‘cela umbros, unde te-ar fi trimis și Ion Creangă ! Cu tot cu frati-to  ambasadorul și cu toată haita voastră de lătrăi slinoși. Și cu toată nesimțirea voastră porcească, ornată ieftin cu franjuri liberaloizi.

Pașol !

Lucian Postu

 

Lucian Postu este publicist şi consultant politic, PR & media. A fost corespondent BBC şi Radio Europa Liberă , consultant BBC pentru Republica Moldova şi editorialist al mai multor publicaţii . Foloseşte ortografia recomandată de Institutul de Filologie ” Al. Philippide ” din Iaşi, cu excepția cuvîntului  ” romîn ” și a derivatelor sale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here