Alegeri Prezidențiale Republica Moldova – Turul II

Duminică, 15 noiembrie, în intervalul orar 07:00 – 21:00 va avea loc cel de-al doilea tur al Alegerilor Prezidențiale din Republica Moldova.

Cetățenii basarabeni care locuiesc sau se află temporar pe teritoriul României sunt așteptați la una dintre cele 13 secții de vot deschise în cele mai mari orașe: două în București și câte o secție de vot în Iași, Cluj, Timișoara, Oradea, Sibiu, Craiova, Bacău, Suceava, Constanța, Galați și Brașov. Pentru a putea vota, fiecare cetățean poate merge la orice secție de vot, fără vreo înregistrare prealabilă, iar actele cu care pot vota sunt:buletin de identitate valabil și fișa de însoțire sau cu pașaportul valabil sau expirat sau cu livret de marinar.

De asemenea, pentru respectarea restricțiilor impuse în această perioadă, cetățenii Republicii Moldova sunt rugați să păstreze distanțarea socială în secția de vot și în afara acesteia, să poarte mască și să aibă pix propriu pentru a putea semna pe listele din incinta secției de vot.

Îndemnăm basarabenii din România să voteze pentru ei, dar și pentru cei rămași acasă. Avem o competiție strânsă în turul 2 al Alegerilor Prezidențiale și votul lor va conta pentru rezultatul final. Pentru a evita statul la coadă, recomandăm venirea la secție în primele ore ale dimineții, între 7 și 10”, Igor Rotaru, membrul grupului de inițiativă „Basarabenii din România își aleg Președintel”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here