Adolescenți VIP de cinci stele! Copiii lui Mardarasevici, proprietarii celui mai luxos domeniu din Iași

Tudor LEAHU

  • @ Gabriel Mardarasevici a donat proprietatea pe care o deține la marginea Iașului celor doi copii, unul dintre aceștia minor
  • În 2014, fiica omului de afaceri, în vârstă de doar 11 ani la acea vreme, a primit de la tatăl său vila de1.000 metri pătrațI cu piscină interioară și sală de sport, și terenul de 3.500 metri pătrați
  • DNA a pus sechestru pe un cont bancar deschis pe numele lui Mardarasevici
  • “Este o chestiune privată…”, a declarat omul de afaceri

La vârsta la care adolescenții de rând caută să împrumute bani de-un suc și visează la un play-station, copiii milionarilor care s-au căpătuit după ’90 pe malurile Bahluiului se scaldă în lux și primesc de-a gata proprietăți luxoase, mai ceva ca în Beverly Hills.

Mara Elena Mardarasevici, în vârstă de doar 14 ani, și Octavian Mardarasevici, abia trecut de vârsta de 20 de ani, au primit cadou de la tatăl lor, celebrul om de afaceri Gabriel Mardarasevici, ditamai domeniul de lux, situat pe șoseaua Voinești, la granița dintre Iași și Miroslava.

Proprietar de vilă cu piscină interioară la doar 11 ani

În luna noiembrie a anului 2014, Mara Elena Mardarasevici, în vârstă de doar 11 ani la acea vreme, a primit de la părinți jumătate din proprietatea de pe strada Voinești nr. 56. Cealaltă jumătate i-a revenit fratelui mai mare, George Octavian Mardarasevici.

Proprietatea se întinde pe un teren de peste 3.500 de metri pătrați. Întreaga suprafață este împrejmuită de un gard solid, dublat de arbuști stufoși, de care cu greu pot trece privirile curioșilor. Nici un trecător nu poate scăpa din raza de acțiune a camerelor de supraveghere montate pe stâlpi înalți la limitele domeniului. Cabina portarului are o suprafață de 13 metri pătrați.

Conform apropiaților care au avut privilegiul de a trece pragul casei familiei Mardarasevici, vila dispune de o piscină interioară, de o sală de sport și SPA, pe lângă dormitoare și camere utile. În acte, vila lui Mardarasevici are o amprentă la sol de peste 1.000 de metri pătrați.

Milionaru s-a asigurat că nu va rămâne pe drumuri

Chiar dacă a donat întreaga proprietate, Mardarasevici s-a asigurat că nu va rămâne pe drumuri. Mai precis, conform actului notarial, tânăra Mara Elena va deveni stăpână de drept abia începând cu data de 25 august 2021, la șase luni după împlinirea vârstei de 18 ani. Totodată, conform aceluiași document, timp de 49 de ani de la data intrării în vigoare a actului de donație, copiii lui Mardarasevici nu au voie să vândă imobilele sau să demoleze construcțiile.

Mardarasevici: “Este o chestiune privată…”

Celebrul om de afaceri ieșean nu a vrut să dezvăluie motivele pentru care a ales să doneze somptuoasa proprietate copiilor.

“Este o chestiune privată, nu ține de spațiul public. Nu pot să vă spun de ce am decis să fac asta. Poate am să vă spun, dar doar într-o discuție privată, dacă am să cred de cuviință”, a declarat Gabriel Mardarasevici.

Totodată, acesta a mai spus că nu poate să evalueze vila și terenul pe care le deține.

“Nu am o evaluare… Chiar sunt și eu curios… Nu am pus această proprietate niciodată garanție pe la vreo bancă și, în consecință, nu dețin  o asemenea evaluare”, a mai spus Mardarasevici.

DNA i-a pus sechestru pe un cont în bancă

În luna decembrie a anului 2015, DNA anunța că i-a trimis în judecată pe Gabriel Mardarasevici, Gheorghe Nichita, Tiberiu Urdăreanu și Mihail Tănăsescu în celebrul dosar UTI. Mardarasevici este judecat pentru că i-ar fi dat mită lui Nichita. Dacă în privința lui Nichita și Urdăreanu DNA a instituit sechestre pe mai multe bunuri imobile, lui Mardarasevici i-a fost sechestrat un cont bancar deschis în nume personal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here