Accident înfiorător în Tulcea: O femeie a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite

Marți, în jurul orei 09:50, un accident rutier tragic a avut loc în județul Tulcea, soldându-se cu pierderea vieții unei femei și rănirea altor trei persoane, printre care și un minor. Evenimentul a avut loc în apropiere de localitatea Valea Teilor, iar la locul tragediei a fost necesară intervenția elicopterului SMURD.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea au informat că patru persoane au fost implicate în accident, iar una dintre ele a fost găsită încarcerată în autoturismul implicat. Două echipaje de salvatori, echipate cu o autospecială de descarcerare și una de stingere, au fost mobilizate de urgență, alături de două ambulanțe și un elicopter SMURD.

„Ajunși la locul evenimentului, pompierii tulceni au constatat că în autoturismul implicat în accidentul rutier se afla o persoană de sex feminin încarcerată pe bancheta din spate. În scurt timp aceștia au reușit să extragă victima însă, din păcate, fără semne vitale”, au comunicat reprezentanții pompierilor.

Celelalte trei persoane implicate în accident, o femeie, un bărbat și un minor, au suferit răni și au fost preluate de către echipajele medicale pentru a primi asistență de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here