A murit un cunoscut profesor de la Medicina Dentara

Anuntul a fost facut in urma cu putin timp de Norina Forna, decanul Facultatii de Medicina Dentara:

“Facultatea de Medicină Dentară din Iași este marcata de o profundă tristețe, prin trecerea prematură în neființă a celei ce a fost Șef lucrări dr. Cornelia Brezulianu.
Născută la data de 22.06.1968, absolventa a liceului Costache Negruzzi, ulterior absolventă a Facultății de Medicină Dentară Umf Gr. T. Popa, Iași, a parcurs treptele evolutive ale unei cariere de succes, ajungând de la preparator universitar, cadru de predare pt studenți. Anul 1999 a fost definitoriu prin obținerea titlului de doctor în științe medicale, ca o încununare a studiilor derulate într un domeniu deosebit de complex al medicinii dentare.
Calitățile morale deosebite îmbinate armonios cu competența profesionala și cu dăruirea nelimitată atât pe tarman didactic cât în cel al activității medicale dentare au individualizat-o pe doamna doctor Cornelia Brezulianu ca un dascăl deosebit de iubit de studenți și ca pe un medic foarte apreciat.
Sensibilitatea cu totul aparte și spiritul artistic s-au reflectat de lungul vieții atât în plan profesional cât și derularea plăcerii de picta.
Prin toate ipostazele sale de cadru univeristar, de medic, de mama și soție a reușit sa atingă excelenta pt fiecare dintre acestea.
Este o certitudine faptul ca în inimile fiecărui coleg din cadrul facultății de Medicină Dentară va rămâne un regret imens prin plecarea dintre noi a doamnei doctor Cornelia Brezulianu păstrand în sufletele noastre o amintire calda, plina de respect pentru un om adevărat.
Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Notina Forna pe contul sau de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here