A fost semnată cererea de finanțare pentru Spitalul Regional de Urgență Iași

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, președintele CJ Maricel Popa a anunțat ca a fost semnata cererea de finantare pentru Spitalul Regional de Urgenta:
“Munca depusă de echipa social-democrată și coordonată de colega mea Sorina Pintea este răsplătită astăzi, odată cu semnarea cererii de finanțare pentru Spitalul Regional de Urgență Iași.

Este îmbucurător pentru mine, în calitate de președinte al Consiliului Județean Iași și de social-democrat, să văd că am reușit, prin munca în echipă, să facem ca acest important proiect de investiții să intre în linie dreaptă, fiind conștient de impactul major pe care îl va avea asupra sistemului medical regional, dar și național.

Practic, Spitalul Regional de Urgență este încă o dovadă a faptului că noi, social-democrații, ne respectăm toate promisiunile făcute în fața românilor!

Spitalul de la Iaşi va oferi locuitorilor Regiunii de Nord -Est servicii medicale de cea mai bună calitate, acesta urmând să aibă o capacitate de 850 de paturi pentru spitalizare continuă și 45 de paturi pentru spitalizare de zi.”, a scris Maricel Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here