70.000 de ieşeni, la Afterhills. “Am arătat că se poate”

Peste 70.000 de mii de participanţi, conform organizatorilor, au ajuns weekend-ul trecut la Afterhills. Chiar şi vineri, cu toate că unele concerte au fost anulate din cauza vremii nefavorabile, la festival au asistat aproximativ 9.000 de persoane pe parcursul zilei.

De asemenea, în cea de-a doua zi, la momentul de vârf, conform organizatorilor, în perimetrul Afterhills s-au aflat 20.000, iar pe toată durata zilei au intrat pe poartă peste 25.000.

Cei mai mulţi oameni au fost în ultima zi de concerte. Astfel, duminică au participat la festival aproximativ 40.000 de oameni, iar la momentul de vârf s-ar fi aflat un număr de 35.000 de persoane, în timpul concertului ATB.

„Cel mai mare câştig al festivalului Afterhills a fost faptul că am demonstrat că se poate şi că avem toate abilităţile de a pune oraşul nostru în calendarul celor mai buni artişti. Menţiunile acestora, sprijinul şi felicitările lor ne-au încurajat să credem că vor merge în ţara de origine şi vor transmite un mesaj pozitiv despre Iaşi. Mobilizarea întregii echipe, dar mai ales a Iaşului, ne face încrezători ca vom fi mai buni la Afterhills 2018”, au declarat organizatorii.

Anul acesta, Festivalul Afterhills a avut trei scene mari, una mică pentru fanii muzicii reggae, una mobilă pentru Dj, un cort de artă cu expoziţii şi workshop-uri, o zonă de street food, dar şi spaţii destinate relaxării, zone de încărcare a telefonului şi spaţii de joacă pentru cei mici. De asemenea, pe durata festivalului au avut loc diferite reprezentaţii ale unor trupe de teatru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here