Relu Chelaru, papagal pitic de Bahlui

În ultimele luni, mai multă lume din tîrg a observat, cu amuzament maxim, agitația ultra-caraghioasă a unui papagal pseudo-politic pe nume Relu Chelaru. Pseudo-politic, fiindcă frăsuiala publică a acestui mic viețuitor al Iașului e bazată pe învîrtelile dubioase de pe cadavrul fostei fabrici de lapte a județului, Lactis.

Pe baza smîntînii stoarse din cadavrul fabricii Lactis, numitul Relu Chelaru s-a făcut pentru prima dată de cacao, în stil mare, încercînd să ajungă ( nu rîdeți … ) prefect al județului, în vremea guvernării PSD. Bazîndu-se pe faptul că e în relații bune cu un amic ieșean al șefului de arunci al PSD, Liviu Dragnea, actualul pușcăriaș.

Numai că Chelaru și amicul lui n-au aflat un lucru simplu, știut și de elevii de la școala profesională de mînării politice subterane : adesea, degeaba dai șpaga la București, dacâ n-ai făcut cărțile în ograda unde vrei să fii șmecher. Așa că papagalul Chelaru a ajuns și ușurat de taxă, și fără funcție, și de rîsul tîrgului.

Ca dovadă că n-a priceput lecția, micul papagal Relu Chelaru s-a băgat recent, ca șef de tur la moara de vînturi, într-o comedie politică vîrfuită de o pupăză din tei, fugită din ograda varanului milionar tv Dan Voiculescu – Antenă. O comedie cu firmă de partid politic, unde papagalul Relu a fost uns șef peste vidul din zona Moldovei. Că doar peste o rîpă și trei bălți poți pune ca șef și un scaun cu trei picioare.

Cu această minunată ocazie, ieșenii au putut afla, din presă, cîteva acuzații interesante la adresa papagalului Chelaru : că se dă ex-militar, deși a fost doar neo-milițian de mahala ( cu probleme penale ), și că s-ar pretinde fost atașat militar în Italia, deși nu prea apare în evidențele respective ale Ministerului de Externe .

Faptul că mini-curcanul Chelaru a cam tăcut mîlc, după aceste acuzații grave, a dat apă la moară celor care îl consideră un papagal ieftin, dubios și nu tare inteligent. Ca să nu mai spunem că alțiii ( lume rea … ) zic că și banii de la pomana Lactis s-au cam dus, de vreme ce papugalul Relu crede că banii pentru benzina deplasărilor lui pseudo-politice sînt o  mare investiție în viitorul partidulețului de buzunar cu șefă pupăză.

Ca să terminăm cu tomografia, că mai sînt și alți papagali pitici la rînd : dacă vedeți o mică zburătoare care se înfoaie în pene și chirăie ” Relu, Relu ! „, n-o băgați în seamă și treceți mai departe – nici penele de pe vraghia asta tărcată nu fac multe parale.

În rest, dacă vreți ” să vă rîdeți „, dați-i bătaie. E loc, cît cuprinde.

 

 

5 COMENTARII

 1. Un papagal are mai mulți neuroni decât corcitura asta și sa îl vezi când se apuca de bârfit ca o țară de la curu vacii,rupe tot prieteni, necunoscuți toți. Încearca sa lege câteva cuvinte doar doar îl baga careva în seama 😂😂😂
  Cauta atenție piticul asta pervers 😂😂😂

 2. Da’ voi sunteti inalti, de-i faceti pe toti pitici? Cuza era „pitic”, Eminescu era „pitic”, Carol era „pitic”, Stefan era „pitic”- dar va scotea sirele spinarii oricand si facea stander de rufe, din ele… Voi sunteti ‘naltoci? „Nalt ca o prajina, prost ca o besina”. stiati de vorba asta? E din popor. Saraciilor, care nu aveti dupa ce bea apa. Personal, ma pis pe inaltimea voastra, caci in momentul in care dati cu tigva de asfalt se aude mai frumos, mai plin. O directa si un croseu, de va pleaca capul ca margica, de la mare inaltime…N-am avut probleme cu smecheri mai naltoci, ce credeau ca inaltimea e un avantaj si se bazau doar pe ea, daramite cu niste jurnalisti catarati pe catalige, care singura lor bataie in viata e cu capul de la pix gen care-l roade mai repede, insa am vrut sa va arat ca cei mai mari oameni ai Romaniei erau „pitici”. Fiindca aveau creier in cap si nu paie. Si nu i-au fatat mamele lor pe catalige, incat sa le spuna „esti nalt, deci ai succes”. Succesul il ai daca ai cap, nu daca esti gloaba. Tu-va rasa-n c..r.

  • Băi Pitic, dacă ai ajuns să compari un Pitic Pr.st de Bahlui (acest Chelaru de care râde tot Iașul, chiar toată Moldova noastră), cu Eminescu, Cuza sau Stefan, înseamnă că ești la fel de pr.st, idi.t, sau incult!
   Este o vorbă în popor:
   “Prostul până nu-i fudul, parcă nu e pr.st destul!”
   Pentru pitici de Bahlui:
   “Până să ajungi pe Facebook, numai familia ta știa că ești pr.st!”

 3. Bravo 7IASI.RO!
  Aveți STIL!
  L-ați citit perfect pe acest Papagal Pitic de Bahlui!
  Când văd că unii îl compară cu Eminescu, Cuza sau Stefan, chiar râdem, că e loc … cât cuprinde!
  O vorbă din popor:
  “Prostul până nu-i fudul, parcă nu-i prost destul!”
  Concluzia o trageți singuri!
  Numai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here