Ce i s-a întâmplat unei românce care s-a operat în Turcia. ”Medicul m-a întrebat «Doamne, ce ați pățit? Știți ce aveți la fese? Necroză»”

În căutarea unor proceduri estetice la prețuri mai avantajoase, mulți pacienți români se orientează spre clinicile din Turcia. Totuși, această alegere nu este lipsită de riscuri, iar unii se confruntă cu consecințe grave, transformând visul de a arăta mai bine într-un adevărat coșmar.

Recent, o româncă a povestit experiența sa dezolantă după o serie de intervenții estetice în Turcia. În vârstă de 39 de ani și dorind să își îmbunătățească aspectul fizic, R.E. a fost recomandată de o cunoștință să apeleze la o clinică din Istanbul.

Achitând suma de 3.500 de euro, R.E. a urmat o intervenție de ridicare a feselor prin injectare de grăsime proprie, procedură derivată dintr-o liposucție anterioară. Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură dramatică după operație. R.E. a suferit o necroză în zona fesieră și a avut de înfruntat dureri intense și umflături.

Deși documentele eliberate de medicul turc atestau că operațiile au decurs fără probleme și că pacienta era mulțumită de rezultate, realitatea era cu totul alta. Întoarsa în țară, starea sa s-a deteriorat rapid, iar medicii români au confirmat gravitatea situației.

Într-o încercare de a rezolva problemele apărute, R.E. a fost pusă în situația dificilă de a plăti încă 3.500 de euro pentru o intervenție reparatorie. Cu toate acestea, nici acum, la un an de la operație, femeia nu și-a revenit complet, iar tratamentele costisitoare și dureroase continuă.

Contactată de jurnaliști, clinica în cauză a respins acuzațiile, sugerând că pacienta nu s-a operat la ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here